Meer dan alleen adviseurs

Over ons

Kaplan Adviesgroep is een energiek bedrijf met als specialismen hypotheken, verzekeringen en financieringen. Onze hypotheekadviseurs hebben een ruime ervaring in de financiële dienstverlening en zijn allemaal erkend door SEH (Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs).

Advies op maat

Jouw specifieke situatie en een langdurige betrokkenheid staat centraal. Hierdoor wordt je veel beter geadviseerd dan via normale hypotheekadviseurs. Een hypotheek bestaat niet alleen maar uit hypotheekrente, daarom gaan onze adviseurs met alle zorg en professionaliteit een maatwerkadvies uitbrengen. Weet je wat voor hypotheek je hebt? Weet je wat voor hypotheek je graag zou willen? Wij beheersen de kunst om je in een persoonlijk gesprek duidelijk uit te leggen welke hypotheekvormen en -mogelijkheden er voor je zijn, zodat je zelf een keuze kan maken welke hypotheekvorm het beste bij je past.

Om een keuze te maken kan het zijn dat je na één gesprek duidelijk weet waar je je prettig bij voelt. Indien dat niet zo is nemen wij graag nogmaals de tijd voor je. Ons advies gaat verder: waar het een ander te ingewikkeld wordt begint voor ons pas de uitdaging.

Indien je bij ons de hypotheek afsluit regelen wij alles voor je gedurende het hele traject. Bij aankoop van een woning gaan wij met je mee naar de notaris op de dag van passeren. Ook nadat de hypotheek is gepasseerd houden wij contact met je. Ervaar het verschil, bel ons!

Goed advies
start bij Kaplan

Wil je zelf persoonlijk advies of meer weten over de opties voor verzekeringen of hypotheken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij je op locatie of op ons kantoor.

neem contact met ons op