Hypotheek voor starters

De startershypotheek die helemaal bij jou past

De startershypotheek is een hypotheek voor als je voor het eerst een huis gaat kopen. Er zijn verschillende hypotheekvormen mogelijk. Er is zelfs een startershypotheek die in plaats van 30 jaar een looptijd van 40 jaar heeft. Omdat je als starter een hogere pensioenleeftijd hebt dan vorige generaties, kun je langer de hypotheeklasten dragen. Wil je weten welke hypotheekvorm het meest geschikt is voor jouw situatie? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

afspraak maken

Een startershypotheek afsluiten.
Hoe werkt dat?

Je wilt natuurlijk weten welke hypotheek bij je past. Kaplan Adviesgroep helpt je graag. Wij adviseren en begeleiden je graag van de eerste oriëntatie tot je aanvraag bij de hypotheekaanbieder. Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking.

Starterslening als tweede deel van je hypotheek

Soms komt het voor dat het hypotheekbedrag dat je als starter mag opnemen niet voldoende is om je nieuwe huis mee te financieren. In dat geval kun je in veel gemeentes aanspraak maken op een starterslening. Dit is een lening speciaal voor starters die een aanvulling nodig hebben. Kaplan adviesgroep kijkt graag samen met jou of de gemeente hier mogelijkheden voor heeft.

Verbouwing meefinancieren? Dat kan!

Wil je als starter een waardevaste verbouwing meefinancieren in je hypotheek? Zoals een dakkapel of serre? Dat is mogelijk met jouw startershypotheek. Let op: voor hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie gelden speciale regels. Wil je meer weten over de startershypotheek? We horen graag wat je plannen zijn en helpen je graag verder.

Nieuwbouw? Dan kun je meer lenen!

In plaats van bestaande bouw kun je als starter natuurlijk ook een nieuw huis laten bouwen. In dat geval kun je een hypotheek voor nieuwbouw met een hoger hypotheekbedrag afsluiten in drie gevallen:

  1. Nieuwbouwwoningdie voldoet aan het Bouwbesluit van 2015
  2. Energieneutrale nieuwbouwwoning
  3. ‘Nul op de meter’-woning

Hypotheekadvies

Ons hypotheekadvies is geheel onafhankelijk. Maak het jezelf gemakkelijk en profiteer van onze ruime ervaring en veel deskundigheid. Bel 0546 455 646 of vul het onderstaande contactformulier in en we nemen contact met je op.
    Heb je al een droomhuis op het oog?

    janee, nog niet